Gezond eten en drinken is erg belangrijk in de supermarkt, doe mee aan de winactie

Laat je niet afschrikken door boodschappen te doen. Door met een gezonde boodschappenlijst naar de winkel te gaan, is de kans groter dat je gezonder voedsel koopt, wat tijd bespaart en je aan je budget houdt.

Kom voorbereid. Plan menu’s en maak uw boodschappen lijst van tevoren om gefocust te blijven terwijl u winkelt en te voorkomen dat u minder gezonde artikelen koopt die u niet nodig heeft. Dit zal je helpen om gezond te eten EN je aan je budget te houden!

Shop eerst de buitenste gangpaden van de winkel; dit is waar vers voedsel zoals groenten, fruit, volle granen, zuivelproducten, vis en mager vlees meestal voorkomt. Ga dan naar de middenpaden voor gezonde voedseltjes zoals bevroren fruit en groenten, ingeblikte of droge bonen en instant havermout.

Klinkt dit bij jou ook als muziek in de oren? Doe dan zeker mee aan de gratis winactie, met de gratis winactie kan je kans maken om de winnaar te worden van een gratis voedsel pakket met gezond eten en drinken. Wil jij ook winnen? Meld je dan aan! 

gratis-winacties.nl

gezond-eten-drinken.nl

supermarkt-aanbieding.nl