Ervaring met Channel Orange

Voor mijn werk moesten we op zoek naar een bedrijf dat goed was in animatievideo’s laten maken, daarom besloot ik maar wat uurtjes op het internet rond te surfen. Op zoek naar het allerbeste animatievideo bedrijf. Zelf keek ik ook vaak naar animaties en ik weet dus dat dit een goede manier is om mensen informatie toe te leggen. 

Animaties zijn een techniek om bewegende beelden te maken van een fotografische achtergrond. De achtergrond wordt vervangen door het bewegende beeld dat door het scherm loopt. Het scherm is het prototype van de uiteindelijke vertoning. 

Zo kwam ik dus bij Channel Orange terecht. Dit is een bedrijf dat animatievideo’s maakt. Dit bedrijf gaat dus voor ons aan de slag om de animatie te bouwen en om de animaties te ontwerpen. Ook dit is een lastige taak, maar voor Channel Orange niet. Zij hebben al zolang ervaring met animaties dat dit een eitje is voor het animatie videobedrijf. 

www.channelorgange.nl